fbpx

After Effects

Kurs: Motion Design - After Effects

After Effects je softver koji se koristi za filmsku post produkciju, u industriji video igara, za televizijsku produkciju, kao i za kreiranje atraktivnog sadržaja za društvene mreže i slično. Ovaj kurs je idealan ako želite da naučite After Effects od nule, bez obzira da li ste totalni početnik, ili već imate imate iskustvo u okviru Adobe programa.

 

Nakon 8 nedelja, polaznici će biti kompletno upoznati sa mogućnostima After Effects programa, moći će samostalno da izvedu jednostavne animacije poput tv džinglova, reklama, muzičkih ili video spotova uopšte.

Kurs će se održavati ONLINE, preko Zoom platforme, potpuno je interaktivan, grupe su male i insistira se na praktičnom radu u komunikaciji sa predavačem.

Znanje koje sam dobila na kursu pomoglo mi je da isporučujem klijentima znatno kvalitetniji sadržaj. Osim toga, sada razumemm mnogo bolje kreativne mogućnosti za kreiranje video materijala.
Marija Krivokapić
Dizajner
Tokom kursa sam saznao koliko mi zapravo znanje After Effcts softvera proširuje mogućnosti korištenja Premier-a. Moji videi izgledaju mnogo bolje i interaktivnije.
Petar Gajić
Video montažer

PROGRAM KURSA

Upoznavanje sa osnovama videa i fotografije

Osnovni pojmovi: kolor teorija za kompoziting (tehnički parametri slike), formati i rezolucije slike

Osnove Photoshop-a

Upoznavanje sa interfejsom softvera After Effects

Manipulacija maski, lejera, generatora slike, teksta

Osnove animacije unutar After Effects-a

Lejeri unutar After Effects-a

Korišćenje Photoshop lejera i 3D lejeri

Korišćenje vektorskih elemenata unutar After Effects-a

Rad sa materijalom iz Adobe Illustratora

3D okruženje u After Effects-u

Filteri i efekti

Kolor korekcija, osnovi pojmovi, osnovni alati

Kolor korekcija – Plugins

Efekti -Trapcode suite

Keying Tracking

Korišćenje puppet alatke u After Effects-u

Rotoskopija 

PREDAVAČ:
Deana Petrović

Završila interdisciplinarne doktorske studije Digitalnih umetnosti na Univerzitetu u Beogradu 2018. godine. Od 2019. godine zaposlena kao Senior visual designer u IT kompaniji Endava. Višegodišnje iskustvo u pedagoškom radu na Akademiji umetnosti u Beogradu.

Četiri godine radnog iskustva u departmanu vizuelnih efekata studija za filmsku i TV postprodukciju Digitalnkraft. Aktivno se bavi komercijalnom i umetničkom fotografijom. Izlagala umetničke radove na brojnim festivalima i izložbama u zemlji i inostranstvu. U svom doktorskom radu, izučavala je hibridnost prostora kroz vizuelni digitalni sadržaj mapirane imersivne projekcije u napuštenom industrijkom prostoru.


POČETAK: UPIS U TOKU

TRAJANJE: 8 NEDELJA

TERMINI: UTORKOM  & ČETVRTKOM 18H – 20H

KVALIFIKACIJASAE INSTITUTE CERTIFICATE

CENA

480EUR  ili 2 X 250EUR

Svi SAE kursevi održavaju se na srpskom jeziku. All SAE Institute Belgrade courses are held in Serbian language.

Ukoliko se ne okupi dovoljna grupa polaznika, SAE Institut zadržava pravo da odloži kurs, o čemu će polaznici biti blagovremeno obavešteni.

PRATITE SVE NOVOSTI NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA