fbpx

WEB Dizajn, HTML, CSS

WEB Dizajn: HTML & CSS

online sertifikovani kurs

Kurs pokriva praktične tehnike web dizajna, osnove web developmenta i savremene web jezike (HTML i CSS) i otvara svet web dizajna i programiranja.

Kurs će se održavati ONLINE, preko Zoom platforme, potpuno je interaktivan, grupe su male, a insistira se na praktičnom radu u komunikaciji sa predavačem.

O KURSU:

Web dizajn je planiranje i izrada web stranica, što podrazumeva informacionu strukturu, korisničko okruženje, sadržaj stranica, navigaciju, izgled, boje, fontove i slike. Sve ovo je u kombinaciji sa principima dizajna za stvaranje web stranice koja zadovoljava krajnje ciljeve brenda.

Kurs daje uvid u dizajn i funkcionalnost web sajtova, razvrstavanju sadržaja, dizajna i interaktivnosti na web stranicama. Kurs upoznaje polaznike sa dizajniranjem intuitivnih web rešenja koja krajnjim korisnicima pružaju laku i upotrebu i još mnogo toga.

Ovaj kurs može biti odskočna daska za polaznike koji žele da napreduju do viših kvalifikacija, kao što je univerzitetska diploma Middlesex univerziteta iz Londona koju možete dobiti na WEB Develpoment studijama SAE Instituta u Beogradu! 

*Znanje koje ste stekli na kursevima, kao i novac koji ste uložili, priznaju se prilikom nastavka studija.

PROGRAM KURSA:

Principi web dizajna – Tipografija, boje i vizuelni elementi

Adobe Photoshop – dizajniranje stranica za web i obrada materijala

HTML5 – Postavljanje sadržaja u najsavremenijem markup jeziku

CSS3 – Sajtovi nikada nisu bili lepši, uz najnapredniji stilizaciju do sada

Bootstrap 

Web standardi i optimizacija – SEO i responsive dizajn

cPanel – Jednostavno upravljanje web serverom i postavljanje sadržaja

SOFTVER

SUBLIME TEXT

PREDAVAČ

ALJOŠA MAKEVIĆ

Aljoša, jedan od najtalentovanijih studenata SAE Instituta ranije, sada radi kao Web3 Software Engineer u kompaniji MVP Workshop, a angažovan je i kao marketing koordinator u kompaniji Heapspace. Trenutno je fokusiran na programski jezik Solidity, kao i na Smart Contract za Ethereum. U okviru proteklih nekoliko godina radio je na različitim platformama kao Full-stack Developer i kao WordPress freelancer. Imao je više zapaženih nastupa na stručnim konferencijama, a predavačko iskustvo stekao je upravo kroz brojne nastupe na konferencijama i kao organizator i predavač na različitim tech kursevima.

USLOVI UPISA

Nema akadmskih preduslova za upis. Važno je da kandidati budu iznad 17 godina kako bi pohađali kurs.

Nije potrebno predznanje. 

POČETAK: 14. FEBRUAR 2023.

TRAJANJE: 8 NEDELJA

TERMINI: UTORAK & ČETVRTAK 18H – 20H

KVALIFIKACIJE: SAE CERTIFICATE

CENA

480EUR ili 2 X 250EUR

Svi SAE kursevi održavaju se na srpskom jeziku. All SAE Institute Belgrade courses are held in Serbian language.

Ukoliko se ne okupi dovoljna grupa polaznik, SAE Institut zadržava pravo da odloži kurs, o čemu će polaznici biti blagovremeno obavešteni.

PRATITE SVE NOVOSTI NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA