fbpx

WEB Dizajn, HTML, CSS

WEB Dizajn: HTML & CSS

online sertifikovani kurs

Kurs pokriva praktične tehnike web dizajna, osnove web developmenta i savremene web jezike (HTML i CSS) i otvara svet web dizajna i programiranja.

Kurs će se održavati preko Zoom platforme, potpuno je interaktivan, grupe su male, a insistira se na praktičnom radu u komunikaciji sa predavačem.

O KURSU:

Web dizajn je planiranje i izrada web stranica, što podrazumeva informacionu strukturu, korisničko okruženje, sadržaj stranica, navigaciju, izgled, boje, fontove i slike. Sve ovo je u kombinaciji sa principima dizajna za stvaranje web stranice koja zadovoljava krajnje ciljeve brenda.

Kurs daje uvid u dizajn i funkcionalnost web sajtova, razvrstavanju sadržaja, dizajna i interaktivnosti na web stranicama. Kurs upoznaje polaznike sa dizajniranjem intuitivnih web rešenja koja krajnjim korisnicima pružaju laku i upotrebu i još mnogo toga.

Ovaj kurs može biti odskočna daska za polaznike koji žele da napreduju do viših kvalifikacija, kao što je univerzitetska diploma Middlesex univerziteta iz Londona koju možete dobiti na WEB Develpoment studijama SAE Instituta u Beogradu! 

*Znanje koje ste stekli na kursevima, kao i novac koji ste uložili, priznaju se prilikom nastavka studija.

PROGRAM KURSA:

Principi web dizajna – Tipografija, boje i vizuelni elementi

Adobe Photoshop – dizajniranje stranica za web i obrada materijala

HTML5 – Postavljanje sadržaja u najsavremenijem markup jeziku

CSS3 – Sajtovi nikada nisu bili lepši, uz najnapredniji stilizaciju do sada

Bootstrap 

Web standardi i optimizacija – SEO i responsive dizajn

cPanel – Jednostavno upravljanje web serverom i postavljanje sadržaja

SOFTVER

SUBLIME TEXT

PREDAVAČ

NIKOLA LUKIĆ

Nikola Lukić je web developer i predavač. Rođen je u Velikoj Britaniji, gde je i stekao prvo obrazovanje. Kasnije odlučuje da upiše Web dizajn i programiranje na SAE Institutu u Beogradu, zbog interesovanja za računare koje ima od detinjstva. Studirao je na Middlesex univerzitetu u Londonu a tokom studija bio je najbolji student u klasi. Već tokom studija se pokazalo da ima talenta da znanje prenese drugima i da uživa u tome, pa nakon diplomiranja počinje i predavačku karijeru. Pored toga, radi kao full-stack developer na različitim projektima, a počinje karijeru i u jednoj od vodećih kompanija na tržištu. Pred Nikolom je blistava karijera, a on je nesumnjivo i prava osoba sa kojom se mogu steći prva znanja o web dizajnu i programiranju,

USLOVI UPISA

Nema akadmskih preduslova za upis. Važno je da kandidati budu iznad 17 godina kako bi pohađali kurs.

Nije potrebno predznanje. 

POČETAK: UPIS U TOKU

TRAJANJE: 8 NEDELJA

TERMINI: UTORAK & ČETVRTAK 18H – 20H

KVALIFIKACIJE: SAE CERTIFICATE

CENA

450EUR ili 2 X 240EUR

Svi SAE kursevi održavaju se na srpskom jeziku. All SAE Institute Belgrade courses are held in Serbian language.

Ukoliko se ne okupi dovoljna grupa polaznik, SAE Institut zadržava pravo da odloži kurs, o čemu će polaznici biti blagovremeno obavešteni.

PRATITE SVE NOVOSTI NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA